Contact

U kunt vrijblijvend contact opnemen:

Remedial teaching en kindercoaching Praktijk LeerkRachT                                                                      Ronella van der Torre-Leentvaar                                            Bies 4                                                                                              1273 CH Huizen

Mobiel: 06 30114705

Emailadres: leerkrachtRT@gmail.com

Kamer van Koophandel nummer: 55593305

 

 

 

GASTENBOEK

 

[/swifty_text]
Moeder van Louis (3 MAVO)
Wij waren heel erg blij met jou hulp en Louis ook.
Het was inderdaad nodig om hem te laten zien hoe hij beter kon leren
Deze methode is heel goed en het past bij hem. Hij heeft structuur nodig.
De voorbereiding voor een toets is nu beter en efficiënter. Hij is minder tijd kwijt, en door de hulp van kleuren en tekens gaat het makkelijker
Hij gebruikt het nu elke keer, heel fijn !
Aan het begin kon hij 5 pagina’s overschrijven voor een vak. Nu weet hij hoe hij het belangrijkste eruit kan halen.
Moeder van Tessa
Tessa is zekerder geworden en is duidelijk beter gaan lezen.
Tessa is goed begeleidt. Ze is er altijd vrolijk naar toe gegaan en vertelde thuis enthousiast erover.

Tessa (groep 7)
Ik vond het leuk bij Ronella. Heb veel geleerd. En kan haar tips nu goed toepassen. Ik ben nu ook in mijn leesniveau vooruit gegaan terwijl ik al een hele tijd stilstond. Daar ben ik heel blij mee.
Sara en haar ouders
Door jouw begeleiding (het rustig lezen en analyseren van een tekst mbv mindmap) is haar zelfvertrouwen bij het maken van een begrijpend lezen tekst enorm gegroeid. Ook heeft ze weer plezier in het lezen van boeken! Door jouw rustige manier van benaderen voelde Sara zich enorm op haar gemak en ging ze elke keer met een positief gevoel naar huis.
ouders van een 7-jarige jongen
Onze zoon is, na kindercoaching van Ronella, weerbaarder en duidelijker naar ons toe zodat we hem kunnen helpen waar nodig. Wij begrijpen hem beter en belangrijker: hij begrijpt zichzelf. De begeleiding van Ronella hebben we als prettig ervaren. Onze zoon voelde zich thuis bij jou. Wij als ouders vonden dit erg fijn. Wij hebben het als prettig ervaren dat we konden bellen als er wat was. Daarnaast was het fijn hoe je het contact met school hebt onderhouden.
Saskia (moeder)
Olivier en Ronella hebben en goede klik samen waardoor hij veel van haar aanneemt en dus ook veel dingen leert. Hij heeft geleerd om rustig met de opdrachten te beginnen en om de rust te bewaren tijdens de opdrachten. We zien zeker verbetering, ook doordat hij geleerd heeft om met ‘mindmap’ methode te werken. De begeleiding van kort en bondig: Goed!
Leerkracht van groep 4
De samenwerking tussen mij en Ronella was fijn. Ik heb er veel aan gehad dat ik tussendoor kon melden wat ik in de klas zag. En dat ik om advies kon vragen. Het was goed om te weten dat Ronella tijdens de sessies wat met de informatie ging doen. In korte tijd heeft mijn leerling geleerd om beter om te gaan met onverwachte en voor hem moeilijke situaties. Dit geeft hem en de andere kinderen om hem heen meer rust.
ERICA (MOEDER)
Floortje voelt zich zekerder bij het begrijpend lezen. Ze weet nu beter hoe ze teksten moet lezen. De begeleiding is prima. Floortje ging met plezier naar je toe en ondanks een hele schooldag achter de rug, werkte ze toch weer hard!
Christiaan (kind)
Ronella heeft voor de bovenbouwleerkrachten van de Openbare Basisschool Blaricum een workshop mindmappen verzorgd. De workshop was vlot, afwisselend en duidelijk en het mindmappen wordt nu in diverse klassen toegepast.
Levi (jongen van 9)
Laatst had ik voor het eerst een spreekbeurt. Ik deed het over gitaren. Best lastig om dat verhaal helemaal te onthouden en niets over te slaan. Tante Ronella gaf als tip om een mindmap te maken. Dan staan er alleen de belangrijkste woorden op en moet ik daar het verhaal bij vertellen. Zo vergat ik niets. Dat vond ik heel handig. Ik kreeg zelfs een extra punt voor de mooie mindmap. Dus, tante Ronella, nog bedankt! Volgend jaar ga ik het weer zo doen.
Jeanette (interne begeleider)
Ronella heeft voor de bovenbouwleerkrachten van de Openbare Basisschool Blaricum een workshop mindmappen verzorgd. De workshop was vlot, afwisselend en duidelijk en het mindmappen wordt nu in diverse klassen toegepast.
Marjolein (moeder)
Beste Ronella Bedankt voor je hulp! Stijn heeft ontzettend zijn best gedaan en een geweldig resultaat laten zien. Zonder jouw hulp en Stijn zijn inzet was dat zeker niet gelukt. Bedankt dat je Stijn met zijn spelling hebt geholpen. Ook mindmappen is zinvol geweest! Bedankt.
Vera (kind)
Bij Ronella heb ik mindmap gedaan. Het was heel leuk en gezellig. Ik ging mijn toets naut bij haar leren. We moesten heel hard werken, maar er was nog wel wat tijd om een beetje te kletsen ?
Natascha (kind)
Het was erg leuk en Leerzaam bij Ronella… eerst had ik wat moeite met spreekbeurten en boekbesprekingen… maar na de mindmaplessen van ronella was het echt makkelijk om voor de klas te staan geen enkele moeite eerst kreeg ik 5en maar toen kreeg ik een 8!!! dat was super!
Ilse (kind)
Ik heb bij juf Ronella geleert mindmap te maken dat ging heel goed. Als je goed oefent leer je het van zelf.