Wie ben ik?

Welkom bij remedial teaching en kindcoaching praktijk LeerkRachT. Ik ben Ronella van der Torre-Leentvaar.     

Na 13 jaar ervaring als leerkracht in alle groepen van de basisschool, heb ik ervoor gekozen om een andere weg in te slaan. 

De individuele leerling heeft namelijk altijd mijn interesse gehad. Ik verdiep mij graag in het zijn en kunnen van de leerling. In een volledige groep merkte ik dat ik niet altijd toekwam aan de persoonlijke aandacht die ik wilde geven aan de individuele leerling. In 2010 heb ik dan ook besloten om een Remedial Teaching opleiding te volgen bij Fontys te Utrecht welke ik succesvol heb afgerond. Tijdens de opleiding merkte ik dat wat ik daar leerde graag in de praktijk wilde brengen. Zo ontstond de wens om een Remedial Teaching praktijk in Huizen te beginnen. Ik wil graag kinderen, die een leer- en/of gedragsprobleem hebben, door middel van individuele aandacht helpen. Ik ga daarbij uit van de mogelijkheden van het kind.

Naast remedial teacher ben ik ook kindercoach. In maart 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding bij Civas. Er zijn zoveel kinderen die met zichzelf aan het worstelen zijn, waardoor ze zichzelf en de omgeving in de weg zitten. Met behulp van bepaalde methoden ga ik samen met het kind opzoek naar oplossingen.

De naam LeerkRachT heb ik gekozen, omdat ik er vanuit ga dat elk kind een kracht bezit om te kunnen leren en ontwikkelen. Maar soms heeft een kind net even een zetje nodig om tot leren te komen. En daar wil ik als Remedial Teacher en kindercoach graag bij helpen. Ik zal daarbij uitgaan van de kracht die het kind al bezit. Dus wat kan het kind al en wat heeft hij of zij nodig om verder te komen.

Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teaching (LBRT).

Ik bied uw kind dé hulp, die hij of zij nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen!